Douglas tähistab uhkuse kuud ja mitmekesisust töötajate emotsionaalse kampaaniaga!

  • Selle aasta Pride kuu jaoks alustas Douglas poosikampaaniat "MyBeauty.MyPride".
    kaheksa LGBTQI + kogukonna töötaja häälega
  • Kampaania abil positsioneerib Douglas selgelt mitmekesisust, sallivust ja võrdsust
  • Grupi ühine turukorraldus Susanne Cornelius “Ilu on mitmekesine ja kaasav. Meie Pride kampaania kajastab seda
    kajastab juhtmotiivi "Me võtame omaks ilu mitmekesisuse" erilisel viisil. "

Düsseldorf, 02. juuni 2020. Igal juunis tähistavad tuhanded inimesed kogu maailmas uhkust, et tunnustada, millised homoseksuaalid, biseksuaalid ja transseksuaalid on LGBTQI + kogukonna ajalukku kaasa aidanud kohalikul, riiklikul ja rahvusvahelisel tasandil. Paljud kavandatud Pride'i üritused - sealhulgas paraadid nagu CSD ja LGBTQI + õiguste demonstratsioonid - tuli praeguse kriisi tõttu ära jätta.

Seetõttu soovib Douglas emotsionaalse hoiaku kampaaniaga pakkuda platvormi Pride oma platvormil ja näidata mitmekesisuse, sallivuse ja võrdsuse eeskuju, olenemata nahavärvist, päritolust, seksuaalsest sättumusest ja isiklikest asesõnadest. Kampaania keskmes on MyBeauty.MyPride. Film näitab kaheksat inspireerivat Douglase töötajat Saksamaalt, Hollandist, Hispaaniast ja Prantsusmaalt, kes jagavad oma isiklikke määratlusi uhkuse, enesekindluse ja ilu kohta. Töötajad ilmuvad oma eramajas, kuna kehtivate Corona reisipiirangute tõttu ei saanud filmi stuudios plaanipäraselt filmida.

„Meie jaoks oli väga oluline, et LGBTQI + kogukond oleks kampaania keskmes. Seega on mul seda suurem rõõm, et meie enda töötajad levitavad kampaania kaudu oma olulist sõnumit, ”rõhutab Susanne Cornelius, Douglas Groupi ühine turukorraldus.

Hoolimata füüsilisest eraldatusest, on filmi kaheksa töötajat ühiselt veendunud, et kõigil on õigus võrdsetele õigustele, olenemata seksuaalsest sättumusest, välimusest või soolisest identiteedist. Filmis rõhutatakse „Nüüd on rohkem kui kunagi varem oluline, et oleme #kindlamalt“, saksa keeles „Praegu on olulisem kui kunagi varem, et me kõik koos püsiksime: #kindlalt koos!“.

Neljanädalane veebivideo, sotsiaalmeedia varade ja maandumislehega kampaania ning ulatuslik digitaalse ja POS-paketi pakett algas Saksamaal ja rahvusvahelistel Douglase turgudel 1. juunil.

Pildid, lingid ja tekstiallikad: Douglas , Youtube