Aus on öelda, et mitte kõik rösterid pole võrdsed. Aga Bugatti nimisõna on rösterite seas jumal, futuristlik, kuid elegantne klaasi ja kroomi kombinatsioon, mis paistab silma igas köögis. Ja see teeb rohkemat kui lihtsalt röstsaia.

Praegu Milanos toimuval EuroCocina messil eksponeeritav kõrgtasemel köögimasin leiutab rösteri. Traditsiooniliste kütteelementide asemel kasutab Noun klaasist manustatud pooljuhte, et luua täiuslikult pruunistunud röstsaia. Kujundus võimaldab tal ka palju muud küpsetada, kui paned selle kuumuskindlasse kotti.

Elektroonilised juhtseadised, mida saab kasutada nutitelefonirakenduse abil, võimaldavad teil kontrollida ka küpsetuskeskkonna täpset temperatuuri. Clemente Bugatti - pole mingit seost luksusautode firmaga - näidati välja messil küpsetades krevette ja praad röstris.

See on vaevalt esimene klaasist rösterikujundus, mis köögitarvete akendele ilmub, kuid tundub, et see on esimene, mis selle turule tuuakse. Bugatti tagab praegu regulatiivse heakskiidu ja ütleb, et röster läheb USAs müüki järgmisel aastal. See läheb maksma umbes 1,000 dollarit. [PSFK]

See on külalisartikkel! Toimetaja: Adam Clark Estes

Lähtepilt ja tekst: gizmodo.com