Meie nelja eksklusiivse digitaalse kaane teine ​​täht Tore! 38 | häältega inimesed pole keegi muu kui Preili kuulsus, sportGaultier Pariis.

Kui kohtusime Preili kuulsus on RuPaul Drag Race, oli tema missioon lihtsalt: "Jäta planeedile ilujälg." Viis aastat hiljem on ta just seda teinud. Oma kuulsusest NYC korterist rääkides heitis preili Fame valgust identiteedi ja tegutsemisvõime tähtsusele. Kuna Drag Race, on ta lindistanud albumi, esinenud kogu maailmas, käivitas oma jumestusliini ja purustas modellitõkkeid, olles ainus suurte agentuuride allkirjastatud drag queen. Ta usub siiski, et tööd on veel vaja teha.

Avastage täielik juhtkiri, pildistas Antonio Eugenio + kujundas Gianluca Cococciaja intervjuu Tore! 38 #PeopleWithVoices klikkides siin.

Saate oma Schön'i numbri alla laadida! 38 ainult selle digitaalse kattega siin.

Pilt- ja tekstiallikad: Amazon, NiceMagazine