Kogemushostid Airbnb-s on tavaliselt kirglikud oma huvide ja oskuste jagamise üle teistega. Praegu peavad nad jääma koju nagu meie. Viimase paari nädala jooksul on nad seetõttu teinud ettepanekuid, kuidas olla veebis saatejuht - isegi kui me ei saa isiklikult kohtuda. Nad on kohandanud retsepte oma köökide varustusele, muutnud elutoad joogastuudioteks ja loonud kodustele peredele tantsukoreograafiad.

Uus: veebi avastused
Meil on hea meel teatada täna, et nüüd saate osaleda veebi avastustes. Proovige midagi uut väikestes rühmades koos osalejatega üle kogu maailma. Näiteks osalege tangokursustel, hankige tarokaarte või külastage Interneti-talu - ja tutvuge samal ajal uute inimestega. Tänu võõrustajate pühendumusele ja loovusele saate nüüd kodust maailma uurida.

Uued veebiavastused leiate siit: Airbnb

Foto- ja tekstiallikas: Airbnb