Paljudele, kes on juba Aasia köögiga tegelenud, oli kindlasti selge, et lõpp on lähedal.

Ja kuigi igapäevased uudised teavad apokalüpsistest seisunditest, istute mugavalt koos sõpradega (kuid palun mitte rohkem kui 3-ga, sest nakkusoht on ohtlik), teete nalja uute trendiroogade üle, nagu "rott sülitusel" ja "katzendöner". püüab ära arvata "aasta raputaja". - lõbus mäng, mille eesmärk on tuvastada sildistamata konservid neid "raputades". Tõeliselt lõbus kogu perele, kui keegi veel elab.

Kui te ikka kardate, et teid 2020g Rigatoni eest mahajäetud tänavatel pastapidajana välja visatakse, siis on teil endiselt võimalus jääda koju ja nautida näiteks "nahkhiirega vaoshoitud meeleolu". 100 lehekülge lõbusat täiustamist raamatutes nagu "Just Pitch".

Raamat, kus pole palju sõnu, nii et ka kõige nõmedamal ettevalmistajal (hullul maailmalõpul spinneril) on igas kujuteldavas "maailmalõpu stsenaariumis" võimalus välja näha nagu haritud veidrik või lihtsalt "voogedastusteenuste" saamisel veidi rohkem naerda. "Rippu kurgust.

Raamat: Douglas Ramoni “Just pitch”

Toimetaja: Marvin