Kõrge keskpäeva grillimine - filistidele pole midagi! Lihtne viis grillida ja süüa teha.

Esimesed soojendavad päikesekiired ja kevadine õhk kutsuvad teid "grillima". Mis võiks olla ilmsem kui grillipidu sõprade, pere või naabritega, kus istutakse tundide kaupa koos, valmistatakse maitsvaid praade ja nauditakse koos veedetud aega - nagu Lõuna-Ameerika Asados? Ideaalne kaaslane selle kulinaarse sündmuse jaoks on Wesco Asador 54 gaasigrill.

Esimesed soojendavad päikesekiired ja kevadine õhk kutsuvad teid "grillima". Mis võiks olla ilmsem kui grillipidu sõprade, pere või naabritega, kus istutakse tundide kaupa koos, valmistatakse maitsvaid praade ja nauditakse koos veedetud aega - nagu Lõuna-Ameerika Asados? Ideaalne kaaslane selle kulinaarse sündmuse jaoks on Wesco Asador 54 gaasigrill.

Asador 54 suur ja vastupidav grillimisala paneb kõigi grillikokkade, keda Lõuna-Ameerikas nimetatakse ka Asaderoks, südame kiiremini lööma, kuna see pakub palju ruumi praadide, burgerite jms jaoks. Kokku neljal põhipõletil saab toidu suletada soovitud küpsetuskohta. Wesco Asador 54-l on ohutuse käivitamise süsteem, mis hoiab ära ebameeldivate juhtumite, näiteks lagunemise või põletuse, tekkimise. Niipea kui juhtpõleti käivitub elektroonilise süsteemi kaudu, süttivad teised põletid kasutuselevõtu ajal ohutult ja automaatselt. Neli lukustatavat ratast ja suur roostevabast terasest käepide tagavad gaasigrilli paigal püsimise.

Kas enne grillimist on keeruline valmistada selliseid roogasid nagu praetud kartul, hautatud sibul ja kastmed? Asador 54-ga on see minevik. Kõrvatoite saab potis või pannil hõlpsasti valmistada, samal ajal kui grillitud liha söön mõnusalt grillil. Et tagada mahlase liha õige konsistentsi saavutamine, jälgivad grillimeistrid alati praadide temperatuuri grillkapi peal asuva stiilse termomeetriga.

Kas eelistaksite mahlast lambaliha, tailiha kala või kergeid köögiviljavagusid? Kaasas oleva pistodakomplektiga pole probleeme. Lisaks kuuele grillvardale sisaldab see sobivat hoidikut ja suitsetamiskasti. Selle komplektiga ei küpseta Lõuna-Ameerika asado stiilis liha ega köögivilju otse leegi kohal, vaid nende kohal asuvas kiirgavas kuumuses. Daggeri komplekti grillvardad varustatakse vastavalt isiklikele eelistustele ja kinnitatakse seejärel kronsteinil asuva resti külge. Nii saavad maitsvad vardad ühtlaselt küpsetada igast küljest. Kui eelistatakse söegrillidele omast toidu maitset, kasutatakse suitsetamiskasti. Täitke kast lihtsalt puitlaastudega ja nautige süsigrillil maitsvat suitsulõhna ja puidu mõnusat lõhna.

Grilli tööriista saab mugavalt riputada külgmisele. Pärast grillimist saab grilli hõlpsalt ja põhjalikult puhastada tänu kvaliteetsele emailitud või värvitud pinnale.

Kohta www.wesco.de/de/grill/ lisaks täiendavale tootekirjeldusele on olemas video, mis aitab teil kodus grillida. Kui soovite enne ostmist toodet kõigepealt testida, registreeruge ühele arvukatest grillikursustest, mis toimuvad Arnsbergi Villa Wesco linnas.