Kui mõelda Berliini peale, siis tulevad meelde teletorn, Brandenburgi värav ja muidugi Kurfürstendamm. Kuid Berliin on palju enamat kui lihtsalt ostlemine ja tavapärased vaatamisväärsused. Ja kes suudaks paremini kinni hoida kaunimatest Berliini lehtedest, kui, eks, siis berliinlased ise!

Berlinstagram

Üks Berliini kuulsamaid Instagrami kontosid, ühendades fotograafi ja kuraatori Michael Schulzi, kes aitas seda visuaalset austust Saksamaa pealinna parimatele, on teeninud talle peaaegu pool miljonit jälgijat ja karjääri maailmakuulsa Instagrammerina.

Berliin on tehno

Mis oleks Berliin ilma tehnokultuurita? Berlin ist Techno on veebiajakiri ja Insta konto kõigile tehnomuusikasõpradele. Armastus selle žanri ja kultuuri vastu on nii tugev, et inimesed kogu maailmast kolivad Berliini, et unustada üheks õhtuks basside vaheline maailm.

Berliini jagatud postitus on Techno (@berlinisttechno) am

Berlin_Icklieberdir

Sellel kontol on pilte armastuskirjadest, maitsvat toitu ja Berliini kaunimaid nurki.

☀️

Postitus, mida jagas Berlin_Ickliebedir (@berlin_ickliebedir)

Berliini stiil

Berliini jagatud postitus (@berlinstyle) am

Berliini leht

See konto näitab Berliini parimal viisil.

TAG-i #berlinpage (@berlinpage) jagatud postitus am