Rahvusvaheline roheline nädal Berliin on üks traditsioonilisemaid Berliini messe ja üks kuulsamaid üritusi Saksamaal.

 

Partnerriik 2018: Bulgaaria

2018. aasta alguses võttis Bulgaaria üle EL-i nõukogu eesistujariigi ja on Rohelise Nädala 2018. aastal partnerriik. Moto "Päikese aroom" all on Balkani mägede ja Musta mere ranniku vahel asuv riik teatanud näitusekeskuse täisaalis 10.2 kõikidele meeltele mõeldud kogemustest.

Rohelise nädala maastiku struktuur

Põllumajanduslikud näitusealad ja aiandusega lillesaal asuvad näitusekeskuse lõunaosas raadiotorni all. Saksamaa ringreis viib läbi läänekoridori suveaia ümber, rahvusvaheline toiduainetööstus keskendub peamiselt näituseala idaosale ja saali 6.2.

Esiletõstetud: lillesaal

Igal aastal on rohelise nädala lillesaal absoluutselt kohustuslik iga külastaja jaoks. Lisaks värvikale aiakorraldusele pakutakse aiaga seotud lavaprogrammi, aiaetendusi ja huvitavaid fakte linnaaianduse kohta. Lillesaalis (saal 9) on väljapanekuteks aiandusühistud, aianduse keskliit, Berliini loomaaed ja Grün Berlin GmbH. Ühe teema all on lillesaalis väljas üle 35.000 XNUMX varajase õitseja.

Rohelise nädala üle 80 aasta pikkune ajalugu

Vahepeal saab Berliini rahvusvaheline roheline nädal vaadata tagasi sündmusterohkele ajaloole, mis ulatub üle 80 aasta. Lihtsast kohalikust kaubavahetusest on saanud toidutööstuse, põllumajanduse ja aianduse kõige olulisem rahvusvaheline mess. Alates 1926. aastast on üle 72.000 116 eksponendi 29 riigist esitlenud end üle XNUMX miljoni kaubandus- ja erakülastaja jaoks laiaulatusliku tootevalikuga kõigilt mandritelt.

Lühidalt

Oli: Rahvusvaheline roheline nädal Berliinis
kui: 19.-28. Jaanuar 2018
kus: Raadiotorni all olev näitusekeskus
Piletid: Päevapilet 14 eurot, soodsamalt 10 eurot (õpilased ja üliõpilased)
Lahtiolekuajad: iga päev kella 10–18.
Pikendatud lahtiolekuajad: reedel, 27. jaanuaril kella 10–20