Legendaarne pidu "TIGHA GETS NAKED" Berliini KitKati klubis läheb teisele ringile.

KitKat avas oma väravad suvel Berliini moenädala jaoks. Mida enamik blogijaid ja mõjutajaid ei teadnud: The Kitty on tehno fetišiklubi, tuntud ka kui seksiklubi. Tavalistel üritustel riietuvad külalised tavaliselt ainult aluspesu või täiesti alasti.

Kõigepealt tuleb siin nalja, olgu siis metsik orgia, jultunud fetiš või tundidepikkune sebimine, kiisus on ühe öö jaoks palju võimalik.

Peo korraldaja on tänavu taas moemärk tigha, mis on tuntud oma uhkete nahkjakkide poolest. Disainerimeeskond Pia Thole ja Asem Chaudhary pakuvad igale kehale õiget lõiget. Napast, pühvlist valmistatud kallis nahk õigustab mitte eriti odavat hinda.

Sissepääs on tasuta (koos külaliste nimekirjaga!), Riietumiskood: X-Rated & Fashion - see tähendab? Kittis on lubatud üsna palju riideid, see peaks olema lihtsalt ekstravagantne ja kuum. Lakk, nahk, pits või koera kostüüm? - sina otsustad.


Line up:
1. korrus: TBA (Techhouse)
2. korrus: TBA (tehno)
Varjatud korrus: TBA (HipHop)

Partnerid: Selekt Berlin
Toetajad: Absolut, Beefeater Gin London, Jägermeister, Krombacher, Schweppes, Vöslauer, Red Bull