INSTAGRAMI PODID: KUIDAS TRAKTIDA MÕJUTAJAD ALGORITMIST JA SUURENDADA OMA VALIKUT.

Mõjutajate turundus on viimastel aastatel kasvanud üheks olulisemaks turundusinstrumendiks. Paljud kaubamärgid kasutavad Instagrami rakenduse jõudu ja turustavad oma tooteid tuntud blogijate / mõjutajate kaudu. Paljud instagrammijad teavad seda ka ja on pikka aega kasutanud populaarset rakendust mitte ainult privaatsete fotode ja videote jagamiseks, vaid ka enda ja oma kontol olevate toodete turustamiseks. Instagrami algoritmi kasutuselevõtuga on aga palju muutunud. Alates 2016. aasta keskpaigast pole Instagramil enam lineaarset ajaskaalat ja sorteeritakse postitusi kronoloogiliselt, vaid vastavalt asjakohasusele.

Kuid kuidas saavutada see olulisus?

 

Instagrammer alustab gruppide loomist, et oma postitusi siduda. Arvukalt Instagrammereid korraldatakse nn "Instagram Pods", kommenteerivad ja üksteisele meeldivad kõik oma panused kohe pärast avaldamist ja tekitavad seega kunstlikult suure kaasatuse.

Selliste Instagrami kaunade eesmärk: suurenenud seotus kohe pärast postitamist peaks postituste nähtavust suurendama. Selle tulemusel lubab Instagrammer mitte ainult otsingualale paigutamist, vaid ka neid jälgivate kasutajate ajajoonel.

Põhimõte on väga lihtne: sarnaste teemavaldkondade Instagrammerid liituvad rühmadesse. Mõnikord on need nt grupivestlused otse Instagramis (kuni 15 inimest) või muudes võrkudes, näiteks WhatsApp, Facebook Messenger jne. Niipea kui üks Pod liikmed Kui postitatakse uus postitus, teavitatakse sellest kogu rühma. Nüüd palutakse rühma liikmetel kommentaar meeldida, kommenteerida ja kohe pärast avaldamist panustada kaastöödele. Esimese viie minuti kohustus peaks olema postituse üldise täitmise jaoks otsustav.

Samuti saate teada, millised 6 tegurit võivad teie asjakohasust suurendada siin.