Jeremy Scott rikastab moemaailma tohutult oma ebatavaliste kujundustega. Tema stiil on nii ainulaadne, et saate ühe tema kujunduse sellisena hõlpsasti ära tunda. Lisaks oma liinile juhib ta ka Itaalia moemaja Moschino kus ta saab lasta oma fantaasial lennata. Alates selle asutamisest 1983. aastal on silt tähistanud oma eksimatut segu tüüpilisest Itaalia klassikast, mis on oskuslikult ühendatud irooniliste tendentsidega. Vaevalt õnnestub ühelgi teisel sildil võluvat huumorit nii vaevata kehastada, ilma et see kaotaks elegantset puudutust.

Täiesti uus joon kehastab Moschino stiili peensusteni. Esmapilgul näeb looming välja nagu puhtalt klassikaline kujundus, mida kaunistavad mängulised detailid ja rohked kuldehted. Kuid peagi selgub, et midagi pole päris õige. Geniaalsete lõikamis- ja trükitehnikate abil esindavad looming kahemõõtmelisi nukuriideid, nagu teame neid iidsetest aegadest pärit pabernukkudest. Need optiline illusioon Enesehinnangu ja mängulise viisiga sobib ta täpselt Moschino skeemi. Ta tuletab meile veel kord meelde, et ärge võtke moodi alati liiga tõsiselt, vaid laske sellega lihtsalt nalja.

Rohkem infot: www.moschino.com