Mõni aeg tagasi kuulutas Instagram välja suure konkursi. Fotod, fotod ja palju muud fotod ning kõik Berliinist või Nürnbergist said osa võtta. Kas kaamera või nutitelefoni abil tahtsid kõik oma linna näidata kõige paremast ja loomingulisemast küljest. 

Ajavahemikul 03. juulist kuni 04. augustini 2017 võis oma piltide all näha räsimärki #stadtteil_erleben_treptow, #stadtbeinacht_erleben, #reflexion_erleben, # Mobility_erleben, #kultur_erleben, #stadtoasen_erleben, #architektur_erleben komplekti.

Muidugi oli õigustatult kaks žüriid. Nad valisid suurepärane Esitused kõigilt oma linna 16 kõige huvitavamalt, hingematvalt ja kummalisemalt õnneliku kaadrilt. Eriti sellise sügisese ilmaga on parem minna näitusele ja saada inspiratsiooni. Mõlemas linnas on näitus, kus kokku saab kokku 224 pilti Bunten Panoraami tulemus.

kui: 12. Oktoobrist kuni 26. November 2017
Lahtiolekuajad: Teisipäev 9–20, kolmapäevast reedeni 9–17
kus: Kommunikatsioonimuuseum
Sissepääs: 5 eurot, vähendatud 3 eurot

 

 

 

#meineStadt #LiebeDeineStadt # Berliin. Nürnberg # fotokonkurss #Instagram