Paljud pealtnägijad leidsid end möödunud pühapäeval kesklinnast Manhattan koos. 5. avenüü keskel kuni Times Square'ini olid tänavad tänavaparaadi jaoks osaliselt täielikult suletud.

Augustikuu on suures õunas üks soojemaid. Tugev kuumus on higine, kuid värvikad ja kohati väga kitsad varustus meelitavad paljusid pealtvaatajaid. Paljud naised tantsivad ülirohkelt väga lühikeste riietega, mõnikord isegi varrukateta. Tema keha on kaunistatud säravate kehamaalingutega. Mehed kannavad keerukaid kostüüme ja pidutsevad ujukitel, mis sõidavad Manhattani tänavatel. Muidugi olime seal ka otse-eetris ja vaatasime pidulikku paraadi. Lisaks väga traditsioonilistele kostüümidele olid seal ka meie lapsepõlve kõige populaarsemad Disney staarid. Kas meil oli lõbus? - Vaadake seda ise!


Times Square'il toimus ka eelmisel pühapäeval palju, mis oli juba värvikas. Paljud inimesed kogunesid seda erilist päeva üksteisega tähistama. Pilgupüüdja: atraktiivsed tüdrukud, millel on puudutus "mitte midagi" ja NY tagumikul. Pidime ka kaks korda vaatama.