viis polnud pikka aega selline poliitiliselt nagu tänapäeval. Kui täna on kaalul sellised küsimused nagu vabadus ja emantsipatsioon, mängivad rolli rõivad ja esteetika. Naistemärt Donald Trumpi vastu vaidlustati roosade mütsidega, luksusbrändid toodavad feminismi T-särke ja palju vaieldakse selle üle, kas mudeleid lubatakse jalutuskäigul kanda pearätte. Kas mood on muutunud tänapäeval suurema vabaduse ja õigluse vahendiks? Või on poliitikast saanud aksessuaar?

Das Ajakiri Time ja VOGUE Saksamaa kutsuda teid kuuendat korda koos ZEITmagazini KONVERENTS Mood ja stiil arutada rahvusvaheliste külalistega ja määratleda, kuidas mood võib ühiskonda muuta.

Konverents toimub Kronprinzenpalais Berliinis, ajal Berliini moenädal selle asemel. Osalemine toimub siiski isikliku kutse alusel. Üritus on suunatud eranditult moe, kunsti, kultuuri, poliitika, teaduse ja konverentsiga temaatiliselt seotud ühingute otsustajatele ettevõtetest ja asutustest.