2014. aastal asutas valitud berliinlane Julia Leifert oma moemärgi, mis sai nime vanavanaema järgi Philomena Zanetti. Brändiga soovib ta meeldida eelkõige kaasaegsele ja vilunud naisele, kuna disainer omistab sotsiaalsele vastutusele suurt tähtsust. Nende disainilahendused ei sisalda nahka ega karusnahku ning neid toodetakse õiglastes tingimustes. Siin keskendutakse palju rohkem kvaliteetsete ja looduslike kangaste kasutamisele kui masstoodangule ja kiirmoele.

Saadaval philomenazanetti.com

Saadaval philomenazanetti.com

Saadaval philomenazanetti.com

Saadaval philomenazanetti.com

Silt pakub segu eetikast ja esteetikast ning tõestab veel kord, et mood ei pea olema halastamatu, kuid lisaks stiili- ja iluteguritele võib järgida ka eetilisi ja sotsiaalseid põhimõtteid.

Pilt 1: Instagram filomenazanetti