Lange küüned on pikka aega tagasi olnud viis ning neid kantakse väga erinevates värvitoonides ja kaunistatakse sädelevate kivide või pilkupüüdvate mustritega. Kellele sotsiaalvõrgustikes meeldib Instagram, Snapchat oder tumblr on aktiivne, nüüd on kõige uuem Ilutrend teade.

Nagu see, mis on juba ammu populaarne juuste trend "Ombre“Nüüd saate oma küüntel kanda stiilset värvigradienti. Blogger, YouTuber und andere Mõjur tee Küünte trend ja tasku selle eest tuhandeid meeldivaid inimesi. Värvigradient on võimalik kõigis värvides, kuid tavaliselt eelistatakse seda loomulikus värvitoonis nagu valge või roos. See muudab välimuse puhtaks ja lihtsaks.

 

Ombré @iamreeceyroo

SHERLINA (@sherlinanym) jagatud postitus saidil

 

Alasti @adoredollsparlour

Postitus, mida jagas ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tammy (@tammyhembrow)

 

Armunud @nafsalon nagu alati. #fancyfingers

JAMIE GENEVIEVE (@jamiegenevieve) jagatud postitus

Pilt 1: Instagram l.küüned