Blogija, mõjutaja ja stiili eeskuju paljudele tema tellijatele - @constantine meiega intervjuus.

Ligi 120 XNUMX tellijaga Konstantin on nüüd üks tuntumaid Saksa mõjutajaid Instagramis. Vaevalt, et Konnylt peegli ees pilte ja spontaanseid selfisid leiate, tema pildid on alati professionaalsed ja näevad endiselt täiesti isikupärased. Ta reisis juba Islandile Volvicisse ja veetis unustamatuid päevi. Nüüd alustab Instagrammer ka oma ajaveebi www.the-side-view.com, ajaveeb meestele. Ja muidugi tahtsime teada, mis teda tema blogis ootab?

Kes sa oled ja mida sa teed?
Olen Konstantin või Konny. Ma olen pärit Stuttgartist ja olen 25-aastane. Hakkasin pilte Instagrami üles laadima 2 aastat tagasi ja nüüd on minu vastu tekkinud kirg.

Kui palju aega sa iga päev Instagramis veedad?
See on alati väga erinev, on päevi, mil olen Instagramis võrgus vaid 5 minutit. Siis on ka päevi, kus vaatan kõiki pilte Instagramis kuni 5 tundi, mis mul viimastel päevadel silma on jäänud. Mul on alati hea meel jälgida sõprade ja teiste blogijate uusi pilte ja loomingulisi pilte.

Pärast edukat moenädalat #Berlinis

Konny (@konstantin) jagatud postitus

Mis eristab teie blogi teie Instagrami profiilist?
Peegeldus. Emotion. Inspiratsioon. Need on kolm märksõna, mis viisid mind blogijaks ja kes tegid minust selle, kes ma täna olen. Praegu on lõpmatu arv blogijaid, kes peaaegu ei erine üksteisest. Mis siis teeb mind ainulaadseks? Ilmselt kirg ja täiuslikkus, mille seadsin endale iga kord oma parima prioriteedi, et parim võte välja filtreerida. Ma ei lase ennast kategoriseerida ja postitada teemadel, mis mulle isiklikult kõige rohkem meeldivad: mood, elustiil ja reisimine. Minu seiklusjanul ja mitmekülgsusel on suur roll! Uutele asjadele avatud olemine ning inimeste ja kultuuri suhtes sallivus sillutab teed täielikule inspiratsioonile.

Kas on mõni teema, millest te kunagi ei blogi?
Üldiselt lükkan tagasi pakkumised demonstratiivsetel eesmärkidel. Tihti tuli ühendustelt järelepärimisi, milles ma peaksin teie meeleavaldust toetama. Kuid ma ei taha siin astuda ja ma ei taha kasutada oma kätt, et inimesi sel viisil mõjutada.

Milline on sinu stiil?
Minu stiil on väga mitmekülgne. Püüan seda alati hoida minimaalselt, et kõik saaksid seda kanda. Kõigile leidub alati midagi, olgu siis ülikondade kandjatele või vabama stiiliga inimestele.

Teie lemmikkevad kevadeks?
Selgelt klassikaline särk. Kevadeks ja suveks kombineerin särke sageli teksade ja tossudega.

Milline on olnud teie seni kõige põnevam koostöö?
Reisi Islandile korraldas Volvic. Teemaks oli #FindYourVolcano. Selle taga on see, et me peaksime üle oma varju hüppama. Ületage mugavustsoonid ja uskuge rohkem endasse.
Tema reisi kohta leiate rohkem Konstantini blogist: the-side-view.com/findedyourvolcano-in-island

Nii hämmastav koht #BlackSandBeach #FindeDeinenVulkan 📸, autor: @jankoeppen

Konny (@konstantin) jagatud postitus