On hästi teada, et räppar Tupac Shakur, kes suri 1996. aastal, meeldis oma tekstidesse kirjutada seksist ja pättielust. Aga kuidas see tegelikult eraviisiliselt oli?

Veebis oksjonimaja Goldin Auctions avaldab saladuse ja müüb oksjonil hulgaliselt räppari valduses olevaid esemeid. Kõige põnevam tükk on aga ainulaadne ja kuum armastuskiri, mille väidetavalt kirjutas 2Pac Clintoni parandusvanglas viibimise ajal 1995. aastal. Legendaarse räppari allkirjastatud ja kinnitatud kirjas kirjeldatakse väga üksikasjalikult seksuaalpraktikaid, mida ta kavatseb oma kallimaga teha. Saaja isik pole teada. Kuid on mõistlik, et see on vastus "armukese kirglikule kirjale", nagu on öeldud oksjonimaja kirjelduses. Näiteks öeldakse: "Kas teate, mida võiks nigga teha kurgi, beebiõli ja kondoomitäie pakiga?"

Goldin Auctions loodab kirjaliku teate oksjonil müüa vähemalt 25.000 XNUMX dollari eest.

 

Siin link enampakkumisel