Sära haldjad, Peo hiired ja ükssarved Tähelepanu, suvi läheneb ja koos sellega on vabas õhus ja Festivalihooaeg Juba meie jaoks avatud. Muidugi on sel aastal ka mõned festivalid, kus saate vähemalt ühe nädalavahetuse nautida ja tähistada ilma eskapismi lõputa.

Ükskõik mis põhivarustuses Sommers ja kuulumine heasse tuju on väga selge Glitter. Sel aastal pole sära enam ainult näol ja juuksepiiril, vaid ka näol Butt. Uut trendi nimetatakse Sädelema Butt ja levib praegu kiiresti veebis.

 Fotokunstnik Mia Kennington näitab Instagramis, kuidas seda teha. Säde on lihtsalt peal Po-põsen ja reis Rakendatud. See, mida ja kui palju on lubatud, on peamine asi piisavas koguses ja võimalikult värvikirev.
Ainuke nõue, et väikesed kunstiteosed saaksid enda omaks, on muidugi lühikeste kandmine Hot pants või üks Bikini Bottom. Nii saab sinust suve pilkupüüdja ​​ning ka väikesed voldid ja mõlgid saavad nutikalt peita. Euroopa Festival linnuseid Ameerika ja Suurbritannia on sädelevat peput juba näinud ja niipea, kui ilm meile lõpuks paremaks läheb, loodame, et see särab tänavatel taas.