Microsoft on välja andnud uue veebisaidi, kus on esitatud andmed uue nutitelefoni jõudluse kohta. Anonüümsed allikad paljastavad täiendavad üksikasjad. (Pilt: X-Box)

Mõni päev tagasi on Microsoftil oma veebisait postitatud uuele konsoolile. Lisaks treileri videole, milles erinevad Project Scorpio arendajad räägivad midagi uue konsooli kohta, on olemas ka kõigi aegade kiireima konsooli jõudlusandmed.

Ootuspäraselt edestab Microsofti Scorpio kiiruse osas konkurentsi Sony Playstation 4 Pro näol. 8 protsessori südamiku ja 6 Teraflopi jõudlusega ning mäluriba laiusega 320 GB / s on Project Scorpio, vastupidiselt PS4 Pro-le, kus on vaid 4,2 Teraflops, 4k mänguvõimalus kogu ulatuses.

Veel hiljuti kinnitamata üksikasjad pealinna X-Box One Scorpio. See peaks Windows Central saadud anonüümselt valdkonna siseringilt. Nii et see peaks olema Skorpioni abil mängude stseenide kaudu võimalik 4K resolutsiooniga koos 60fps salvestada. ka streaming peaks olema võimalik selles kvaliteedis koostöös vastavate teenistustega. Tala võib siin mängida teedrajavat rolli. Lisaks peaks Xbox One Scorpio-l, nagu ka Xbox One S-l, olema sisemine toiteallikas.

Ka sisse Microsoft Store nüüd on ilmunud Skorpioni tooteleht. väljalaskekuupäev pole seal veel täpsustatud. Kuid võite loota Microsoftile, et saada konsool õigeks ajaks puhkuse shopping toob turule.