nintendo_switch_joy-con_hacked

Nintendo Switch - vaevalt lahti pakitud, juba häkitud (Pilt: Nintendo)

Kas teil on vaid mõni päev pärast müügi algust häkker sisemälu Nintendo uuem Mängukonsool loeti läbi. Muu hulgas sisaldab see konsooli opsüsteemi. Praegu analüüsivad nad sisu. Nintendo on vahepeal laiendanud oma veahaldusprogrammi.

Evastavalt tema enda andmetele olema mees sisemine eMMC salvestusmeedium der Mängukonsool loetakse läbi NAND prügila. Praegu hindavad erinevaid häkkerid teave. Selliste toimingute eesmärk on tavaliselt turvamehhanismidest möödahiilimine, et täita oma kood seadmetes, mis on tootjatest isoleeritud. seeläbi võite öelda allkirjastamata Homebrewrakendusi, oma tarkvara, mis pole Nintendo jaoks ette nähtud, alusta selline kasutab saab ka Mängi alates piraat kasutatud will.

Lüliti häkkerite sõnul on NANDi osad krüpteerimata olla. Siiani on nad seda teinud teiste hulgas leidis, et hübriidkonsooli operatsioonisüsteem on Nintendo pihuarvuti oma 3DS põhineb. Koodibaas on sama, kuid seda on edasi arendatud. 3DS-is on palju lünki turvaaukude ja er loetakse nüüd täielikuks Purunenud, Samuti lüliti eelkäijaEt Wii U könnte lõhestatud brauseri ja rakenduse Mii-Maker haavatavuse üle will.

Nintendo tugineb riistvarapõhisele kaitsele, nii et häkkerid saavad lüliti hambaid hammustada ARM TrustZone - Seda rakendatakse otse konsooli keskseadmes. Das liivakasti süsteemi on mõeldud tagama, et käivitada lubatakse ainult süsteemi usaldusväärseid rakendusi. Lisaks peaks ARM TrustZone ära tundma opsüsteemi ja püsivara rikkumise ning suutma võtta vastumeetmeid.

Konsooli ja mängude tootja on vahepeal olnud Bug halastus programmi auf der Hackerone platvorm laiendatud: alates võite kohe lünki otsida lülitist Pboonused kohta kuni 20.000 XNUMX dollarit saama, Programm sisaldab ka der Nintendo 3DS jälle. Heli veebisait oli kuid kummagi konsooli puhul ei olnud turvaauke.