rift_1-0-0

Oculus Rift - katkestatakse varsti? (Pilt: Oculus VR)

VR-tehnoloogia abil varastatud dokumentide pikaajalises protsessis tehti otsus. Facebooki tütar Oculus VR peab kirjastajale maksma kokku 500 miljonit dollarit Zenimax numbrid. See nõuab nüüd ühte Müük peatub dokumentidest lähtuvalt kõigist toodetest.

2014. aastal esitas Zenimax hagi Ärisaladuste omastamine ja Zenimaxi töötajate värbamine Oculus VR-i vastu. Nii et Hukatus-Disainers John Carmack Zenimaxist Oculus VR sisedokumentideks kopeeriti kõvakettale ja varastati. Pärast Oculus VR-le üleminekut töötas Carmack koos Oculuse looja Palmer Lucky'ga VR-peakomplekti varase versiooni kallal.

Eeskirjade täitmata jätmise eest NDA (Konfidentsiaalsusleping), lepingu rikkumine Autoriõigus ja valemärgistus, peab Oculus VR maksma Zenimaxile nüüd 300 miljonit. Kaks asutajat Palmer Luckey ja Brendan Iribe peavad maksma veel 150 miljonit.

Kirjastaja nõudmised lähevad veelgi kaugemale. Nüüd soovib Zenimax a Ettekirjutus lõpetage Oculuse toodete müümine, mis kasutavad Zenimaxi varalist koodi. See kehtib mitte ainult Oculus Rift VR peakomplekti, vaid ka Süsteemi tarkvara nii Oculus PC jaoks kui ka integreerimine Unreal Engine ja Ühtsuse mängumootor. See võib ka olla Kolmanda osapoole tarkvara mida arendatakse Oculus Rifti jaoks.

Kui te ei pääse kohtus ettekirjutusest, näete makse pidev litsentsitasu alternatiivina. See võib olla näiteks 20 protsenti kogu mõjutatud toodete tulust.