6R-2

Esimene eurooplane Melissa lipulaev lamab Londoni Covent Gardeni linnaosa. Kui see pole mõiste: see on Brasiilia oma Kinga silt, mis teeb koostööd ka moe- ja disainimaastiku suurkujudega.

Karl Lagerfeld, Vivienne Westwood, varalahkunud Zaha Hadidi arhitektuuribüroo ja siin on veel palju neid, kellel on näpud mängus. Sest see on väga eriline sort shoe, mis on valmistatud plastikust. Kõlab esialgu kohmakalt, kuid tunneb end ühelt poolt jalas väga hästi, ei haise ja on kergesti hooldatav. Ja see pole veel kõik, mida nn Melflexi plastik pakub.

king

See on ringlussevõetav ja äärmiselt paindlik PVC tüüp ja see on valmistatud ilma loomsete koostisosadeta. Vesi ja kõik tootmisprotsessiks vajalikud jäätmed on 99,9% ringlussevõetud, nagu ka müümata kingad. Samuti pöörab ettevõte tähelepanu headele töötingimustele ja õiglastele palkadele.

Melissa kingade galerii avaldab muljet oma arhitektuurilise lavastusega, mis muudab selle pood näeb peaaegu välja nagu kunstinäitus ja annab külastajale tunde, et ta kogeb midagi väga erilist.

Rohkem infot: www.melissa.com.br