bildschirmfoto-2017-02-02-um-19-50-43

Seita viis aastat rase ja lõppu pole silmapiiril? Seda kohutavat stsenaariumi mängib uus video alates Riiklik partnerlus naistele ja peredele ja näitab, miks tasuline lapsehoolduspuhkus on nii oluline. Lauren on advokaat väikeses advokaadibüroos ja ta on olnud rase juba 260 nädalat. Kuna ta ei saa lapsehoolduspuhkust lubada, peab ta selle ära võtma sünniaeg jätka liikumist.

Sest kuigi enamikus riikides makstakse emadele pärast sündi üksi lapsehoolduspuhkuse Ameerika naised peavad minema kas pühad oma palka kulutama või sellest loobuma. Kuna paare on palju ja üksikvanemad lihtsalt ei saa endale lubada, naistel ja meestel pole muud võimalust kui kohe pärast sünnitust tagasi tööle minna.

Rasedatel on eriõigused peaaegu kõigis riikides, välja arvatud Ameerika Ühendriigid. Saksamaal maksab riik noortele peredele ühe aasta eest Vanematerahaperioodi um surra Saamata jäänud tulu, mis tulenevad lastehoiust, vähemalt osaliselt hüvitamiseks. Lisaks naudivad rasedad naised tööl erilisi asju Kaitset. Näiteks saavad tulevased emad ühe Kaitse vallandamise mis kehtib raseduse algusest kuni lapsehoolduspuhkuse lõpuni. Lisaks ei tohi nad kokku puutuda liigse stressi, ohtlike kemikaalide ega töötingimustega.

Nii et võrreldes emade ja isade tingimustega Ameerika Ühendriikides, võime end õnnelikeks lugeda. Sest videost on näha, kuidas elu ilma lapsehoolduspuhkuse võiks välja näha.