Armud ilmuvad tähelepanu keskpunktis nagu väikesed kujukesed - Jaquemus on järgmise aasta suveks inspireeritud Prantsusmaa traditsioonilistest jõuludest. Prantsuse silt on oma keerukate siluettidega juba viimastel hooaegadel siseringi sisemuses vaimustustorme tekitanud. Nüüd seab silt selle esteetika praeguse vastava nimega kollektsiooniga Les Santos de Provence ära. Santon on Provence'i võrevoodi, millel on traditsiooniliselt maapiirkond. Just need maaelu mõjutused on kärbetes selgelt näha. Klubi varrukatega tagasihoidlikud pluusid on nutikalt ühendatud nappide seelistega ja loovad välimuse, mis näeb välja nagu amiši rõivaste moodne versioon.

Klubi varrukad domineerivad reas tugevalt ja näivad olevat eeloleval suvehooajal suur trend. Paisutatud varrukad õlgadel meenutavad umbes 1900. aasta moodi, kuid neid tõlgendatakse nüüdisaegselt. Kui vaatate joont, saab eksimatult selge, et Jacquemus keskendub laiadele õlgadele ja kitsastele vöökohtadele ning võidab kogu pardal.

Rohkem infot: jacquemus.com