Suuremate moesiltide tütarettevõtted on disaineritele ideaalne võimalus pöörduda uuemate ja ennekõike erinevate ostjate rühmade poole. Sageli peaksid just nooremad inimesed seda kaubamärki tundma õppima, mis seletab ka seda, miks paljudel tütarettevõtte siltidel on julgem ja trendikam stiil kui põhiliinidel. Selle parim näide on silt DKNY. Legendaarse Donna Karani sildi haruna on DKNY saavutanud juba oma kultusstaatuse. Viimastel hooaegadel on bränd oma kollektsioonidesse integreerinud veidi sportlikke mõjutusi, kuid ühele Suvi 2017 disainerid Maxwell Osborne ja Dao-Yi Chow suurendasid sportlikku nooti märkimisväärselt.

Sildi uusimas kollektsioonis avangardistlikud, peaaegu futuristlikud tänavariiete klassikud nagu Hoodies kombineeritud väga sportliku ja funktsionaalse välimusega tükkidega. Kokku saadakse see stiil, mida võib pidada futuristlikuks Vaba aeg Vaata.

Rohkem infot: www.dkny.com