Michael Michalsky loob tõelistele inimestele tõelisi riideid. Põhimõtteliselt loob ta silmapaistmatuid rõivaid suurejoonelistele inimestele, kes soovivad rõhutada nende ainulaadsust sama ainulaadse kogenud moega. Vähemalt selline on tema kujunduskontseptsioon. Kuid tema moodi ei saa mingil juhul nimetada vaatemänguliseks. Sest vaevalt õnnestub ühelgi teisel disaineril ühendada elegants ja sportlikkus sellise virtuoossusega.

2016. aasta kevad- ja suvekollektsiooni jaoks tõestab Saksa moedisainer taas oma piiramatut annet ning muudab mees- ja naismannekeenid juhuslikeks lillelasteks. Individuaalsed peened lille aktsendid trükise või tikandina sisenevad voolavate kangaste ja sirgete lõigetega sümbioosi ning väljendavad seega Michalsky kuulsat elegantset ja sportlikku minimalismi. Väike lilleline üllatus ilmneb meesmodellide esitluses, kes "seisavad oma mehe peal" tossudes, jopedes ja laiades pükstes ning näitavad siiski julgelt oma naiselikku külge. Sest Michalsky varustas oma meesmodelle juustes lilledega.

Väga muljetavaldav, hr Michalsky ...

Rohkem infot: www.michalsky.com