Gucci on 1920ndatel asutamisest saadik seisnud luksusliku luksuse eest, mis kajastub ka Itaalia couture kaubamärgi suhkrumagusates lasteosakondades. Seega pole üllatav, et ka paljude populaarsete staaride lapsed riietuvad või lasevad end riietada Guccisse. tütar Salma Hayek ja Francois-Henri Pinault, Näiteks Valentina Pinault on regulaarselt märgatud viimaste Gucci trenditükkidega väikestele printsessidele.

Sel aastal esitleb traditsiooniline silt järjekordsetele moeasjatundjatele mõeldud moekollektsiooni, mis on ennekõike üks asi: kõike muud kui lapsik. Kuna lastemood on tugevalt inspireeritud täiskasvanute moest ja selle kujundavad vastavalt praeguse moemaastiku kuumimad suundumused, kaotamata oma asjakohast lapselikku iseloomu. Magusad, päkapikkulaadsed, roosad tüllkleidid kohtuvad tüdrukute osakonnas satiinse väljanägemisega jahedate pommijakkidega ja kiviste nahktagidega. Poisid naudivad ka stiilset disaini ning saavad klassi- ja stiiliteadlikkust demonstreerida teksajopedes ja põsepunastes ruudulistes jakkides.

Nii et kui teil on vajalikud muudatused ja olete nõus maksma umbes 400 eurot teksapüksi eest või 300 eurot kampsuni eest, siis kindlasti rõõmustate Gucciga moeteadlikke lapsi.

Rohkem infot: www.gucci.com