Liiga silmitsi seisnudroosa
ist wohl eine der Farben, die niemals alt werden. Die Farbe seht für pure Weiblichkeit und sieht einfach überall gut aus: Ob auf den Lippen, den Wangen oder den Nägeln, es verwandelt jede Frau in eine printsess, Siin on parimad roosad tooted:

  1. Lipstick Queen ‚Frog Prince‘

Dieses Produkt ist der Froschkönig unter den Lippenstiften. Was am Anfang so scheinen mag wie ein dunkelgrüner Lippenstift, verwandelt sich in einen zauberhaften Pinkton, sobald er die Lippen berührt. Der satte varju roosa aitab ka huuli toita ja hoida pehmetena selliste koostisosadega nagu sheavõi ja E-vitamiin.

  1. Too Faced ‚Sweethearts Blush‘

Looduslik põsepuna põskedel muudab kõik paar aastat nooremaks. Seetõttu on seda põsepuna kindlasti rohkem kui soovitatav, kuna see sisaldab ka kergeid läikivaid osakesi, mis annavad teile värske Hollywood Glow laenata. Erinevad toonid aitavad teil luua kolmemõõtmelise ilme ja näevad põskedel eriti looduslikud välja.

  1. OPI ‚Princesses Rule!‘

Roosa küüntel on klassika, mis ei lähe kunagi stiililt välja. Miks siis mitte seda traditsiooni natuke värskendada, proovides midagi kergelt virvendada? See legendaarse kaubamärgi OPI küünelakk kannab nime ‚Princesses Rule!‘mis sobib värviga nagu rusikas silmal. Tüdrukuline värv ei tundu mitte ainult kätel, vaid ka jalgadel!

Pilt 1: © Liiga silmitsi seisnud