Elegantsus ja kiirus - pole midagi sellist, nagu võimas mootor möirgaks, eks? Ei ole õige! As Tesla Motors tõestab, et saate sõita lõbusalt ka ilma lärmava sisepõlemismootorita. Elektriautode turuliider on peagi muutmas automaailma ja selle võimsaimat sõidukit Tesla mudel S, omab kõiki elektriauto eeliseid ja sportauto seksihuvi. Kiired autod panevad südame kiiremini põksuma? Siis on see mudel võib-olla see, mida te arvate elektriautod veenab.

Tänu mudeli S ajami lihtsale mehaanikale kiirendab see hüppeliselt 0 sekundi jooksul stabiilselt 100-lt 3-le. Ja igaüks, kes on kunagi elektriajamiga autoga liikunud, soovib kindlasti mootori kolina võrreldamatu libiseva sõiduelamuse vastu vahetada. Kuid Tesla Model S ei trumpa mitte ainult kiiruse mõttes, vaid suure tahvelarvutilaadse juhtpaneeliga juhtimine, mida laiendatakse korduvalt lihtsate uuendustega koos selliste lisadega nagu automaatne õppimine, muudab sõidukogemuse ülimaks. Ma saan kogu südamest toetada ainult sellist tulevikku suunatud uuendust nagu Tesla elektriautod. Nii broneerige järgmine proovisõit, astuge pedaali taha ja veenduge ise.

pilt: teslamotors.com