Kui see nädal on seotud meeste elegantse välimusega, siis ei tohiks unustada tarvikuid. Õlakotid, kingad ja mansetinööbid on sama olulised kui lipsud ja kikilipsud. Viimased on saadaval aadressil A la vene keel väga erilises kujunduses. Meeste aksessuaaride klassikat tõlgendatakse siin põnevalt ja see on tänu tugevatele mustritele ja võimsatele värvidele tõeline pilkupüüdja.

Kikilipsuga on iga särgi ümber olev rõivastus täiuslik. Mitte ainult ülikonna käigus, vaid ka juhuslikult koos teksadega. A la Russe'ist pärit erakordsed kärbsed on just asi! Eemal klassikalisest ja vananenud disainist ning linnalise ekstravagantsuse suunas annavad paisley mustrid ja paljud muud kujundused meestemaailma lemmikkomplekti.

Enamasti kaunistavad kärbseid lille- ja botaanilised motiivid. Värvid varieeruvad maa toonidest pastelsetest kuni päris varjunditeni. Fakt, et mustrid on enamasti asümmeetrilised, muudab need veelgi huvitavamaks. Nii et kui järgmine kord riietuda, vahetage must kikilips ühe nende eksklusiivsete mudelite vastu. Sellega muudate iga klassikalise riietuse moodsaks pilkupüüdjaks.

Muide, pole kaht lindu, mis oleksid identsed - nad on tõeliselt ainulaadsed!

Rohkem infot: www.a-la-russe.de