Brändi suvekollektsioonis Andrea Pompilio kas see käib ringi! Meestejoon sisaldab arvukalt detaile ja viimistletud lõike, nii et värskendava kujunduse täielikku ulatust ei ole esmapilgul võimalik näha. Graafilised alloveri mustrid, mahukad sisselõiked ja sirgjooned loovad ainulaadse kaasaegse puudutuse! Erandlik on ka erinevate materjalide eksperimentaalne segu.

Linnlus pole kunagi varem olnud nii põnev! Siinkohal kohtuvad nohik, hipster ja surfar ning segavad nende stiile, et luua ühine ilme. See elab elavatest vormidest, mille tulemus on mahu ja sirgjoontega. Mida selgem on lõige, seda impulsiivsemad on mustrid. Maxi tšekid ja triibud tulevad kokku põnevates kombinatsioonides.

Altpoolt kannab mees laiad lühikesed püksid või püksid, mis on sageli mustrilised. Ühendatakse sügavalt lõigatud tankipealsed ja T-särgid. Nende vahel võib leida ka kootud toppe. Prindi jakid, pontšod, mantlid ja jahedate kastide jakid täiendavad rõivastust. Erinevad mustrid loovad graafilisi kontraste. Värvi osas on joon heledate halli ja sinise varjundiga, millele vastandavad beež, kreem, valge ja khaki.

Rohkem infot: www.andreapompilio.it