Paljude kontoris töötavate meeste ja naiste jaoks on reede parim päev. Mitte ainult seetõttu, et nädalavahetus on kohe nurga taga, vaid ka seetõttu, et paljud elegantsete riietuskoodidega kontorid on reedel rahulikumad. Casual Friday on selle kontseptsiooni nimi, kus nädala lõpus vahetatakse ülikond ja kaheosaline ülikond vabaajamoe vastu.

Riietuskoodi võetakse sageli väga tõsiselt, eriti kõrgetes või teenustele orienteeritud ettevõtetes. Eriti rangete rõivaeeskirjade korral on vaja näiteks ülikonda või kostüümi. Eriti rõõmustav on see, kui lips võib vähemalt üks päev nädalas kodus olla. Casual Friday on pärit USA-st, kus ta asus 1950ndatel.

Kuid ole ettevaatlik - sest ka Casual reedel ei tohiks see olla liiga sportlik. Riietus peaks ikkagi esindama ettevõtet. Seega on õige valik šikk segu keerukatest vabaajarõivastest ja äriilmest. Lipsu eemaldamise ajal on särk meeste jaoks siiski kohustuslik. Naine kannab jätkuvalt ka elegantseid riideid, kuid saab näiteks hakkama ka ilma kostüümitagita. Kindlasti tuleks vältida liiga suure naha näitamist; seelikud ja kleidid peaksid ulatuma vähemalt põlvini.