Sildi kevad- ja suvekollektsioon on kõike muud kui igav IVANMAN, Absoluutne bränd on pühendatud mehe avangardismile ja androgüünsele lavastamisele. Erinevate materjalide, erivärvide ja kontrastide abil paneb IVANMAN mehe tähelepanu keskpunkti. Siluetid on ka mängulised ja mitmekülgsed, mõnikord mahukad ja voolavad, siis sirged ja kitsad.

Kui peamised värvid on tumedad hallid varjundid, siis tugevad varjundid moodustavad vastaskülje. Lisaks naiselikele nüanssidele, näiteks roosa ja violetne, on fookuses suvised värvid oranž, kollane ja türkiissinine. Kui põnevalt lõigatud püksid on kujundatud eranditult hallides toonides, siis IVANMAN mängib topside värvidega. See loob ülemise ja alumise osa vahel erakordse kontrasti, mida tasakaalustab halli värvi taastamine, näiteks ülerõivastes.

Kootud topside, ülikõrgete särkide ja lühikeste jakkidega on kollektsiooni mulje nätske, mänguline ja hullumeelne. Elegantsed püksid, mõnel püksid, on kõrge vöökohaga ja ulatuvad ainult pahkluuni. Pealistel on sageli sügavad väljalõiked, kuid muidu on nad üsna mahukad. Vestid, särgid ja jakid on IVANMANi poolt uuesti tõlgendatud ja täielikult leiutatud.

Rohkem infot: www.ivanman.com