Lipsude sisse või välja küsimus on moemaailmas pidev teema! Mehed puutuvad klassikalise meeste aksessuaaride seas ikka ja jälle kokku, olgu see siis ärielus või eraviisilistel puhkudel. Kuid mitte kõik pole aksessuaarist vaimustuses, see on äri ja traditsiooni sümbol. Ma arvan, et küsimusele, kas lips on sees või väljas, pole nii lihtne vastata, sest igaüks peab sellele ise vastama.

Üks on kindel, klassika on olnud juba mitu aastakümmet - kuid lipsu ei pea alati valima samas variandis. Nüüd on põnevaid variante, mis raputavad sidememaailma ja millel pole enam tegeliku etiketiga palju ühist. Põredad trükised, katsematerjalid ja spetsiaalsed lipsusõlmed muudavad selle kultusliku aksessuaari trendikaks pilkupüüdjaks.

Kuid muljetavaldavad on ka alternatiivid, eriti kikilips, mis mõnikord etenduse lipsult varastab. Kikilips on väga erilise välimusega, noor, linnalik ja moodne. Minu jaoks on see parem valik, sest see ajakohastab traditsioonilist ülikonna välimust ja lõdvestab seda. Kärbes on eriti populaarne noorema põlvkonna seas.