Kas ülikonnamood on vanamoodne ja igav? Bränd Herr von Eden tõestab teile täpselt vastupidist! Erakordne meesterõivaste kaubamärk on väljakutsega silmitsi seisnud juba aastaid ja esitleb linnamaailma šikki, mis vastab tema heale mainele. Veendunud alates 1998. aastast Eedeni isand seiklusliku elegantsiga, milles tehakse intensiivseid katseid vormide ja värvidega.

Tükid, mida saab liigitada peavoolust kaugele, on kaasaegsed ja ebatraditsioonilised. Silmapaistvad kandjad, sealhulgas Jan Delay, Wolfgang Joop, Das Bo ja Bela B, on õnnelikud, et on selles veendunud. Sildi fännide seas on palju muid tuntud nimesid. Individuaalsus on Herr von Edeni jaoks väga oluline. Pole ime, et see meelitab paljusid stiiliikooni.

Seetõttu pakub Herr von Eden ka rätsepaülikondi. Kuid kollektsioonides on ka tõelisi tipphetki, mis ei jää neile sugugi alla. Praegused ülikonnad on erinevates sinistes toonides. Tšeki ja paisley mustrid kaunistavad jakke, särke ja vesteid. Spetsiaalsed detailid nagu plaastrid või needid lisavad selle täiendava keerdumise. Peakatted ja sallid viivad ülikonnas ringi erakordselt noore pilgu.

Rohkem infot: www.herrvoneden.com