Me kõik armastame neid - aksessuaare! Ükski riietus pole täielik ilma sobivate tarvikuteta. Võimalused on peaaegu lõputud, sest ehted, kotid, mütsid ja kõik muud toredad pisiasjad on saadaval arvukate kujundustega. Daamid köidavad eriti ühte kotti: legendaarset käekotti alates Louis Vuitton! Kuid ka selle sildi käekottide valik on mitmekesine, ehkki neid iseloomustavad iseloomulikud kujundid.

Paljude naiste jaoks on käekott kõige olulisem aksessuaar. Igapäevane kaaslane, mis on parimal juhul ajatu, individuaalne ja funktsionaalne samal ajal. Lisaks hoiuruumile väikestele ja suurtele asjadele, mida naised iga päev endaga kaasas kannavad, loeb disain ennekõike. Louis Vuittonis olete valmis kõikvõimalikeks võimalusteks ja käekottide osas olete mitmekülgne.

Lisaks suurele ostukotile on praegu trendiks väiksemad õlakotid. Louis Vuittonile pole omane mitte ainult trükitud kaubamärgi logo LV, vaid ka värvikombinatsioon pruun-beež. Uues, suvises kruiisikollektsioonis täiendatakse kotikollektsiooni võimsate, naiselike värvidega. Nende hulgas on punane, roosa ja roosa, mis viimistlevad kotti üksi või omavahel kombineerituna. Ka muster, kaubamärgi logo ja tähenduslikud värvikombinatsioonid võimaldavad neil aksessuaaridel moeajaloos alla käia.

Rohkem infot: www.louisvuitton.de