Kui otsite erakordseid tarvikuid, ei saa te Bvlgarit vältida! Silt on spetsialiseerunud keerukatele aaretele, millega saate oma rõivastusele viimase lihvi anda. Lisaks ehetele on need ka käekellad ja käekotid. Lugu Bvlgari ulatub tagasi eelmise sajandi algusesse. Sellest ajast alates on bränd tuntud peamiselt luksuskaupade poolest.

Ehtekollektsioon on suunatud võrdselt nii meestele kui naistele, kusjuures üksikdetailid on kohandatud vastavatele nõuetele. Bvlgari ehted paistavad silma, on ekstravagantsed, valjud ja sensuaalsed. Madu motiiv on kuulunud ehete rida 1940. aastatest alates ja seda leiutatakse ikka ja jälle paljudes aspektides. Kõrvarõngad, kaelakeed, sõrmused, käe ehted või mansetinööbid, üllad ehted löövad läbi ainulaadsuse ja luksuse.

Keeruka kujundusega jätkatakse ka kellakollektsioonides. Naiste ja meeste käekellad on valmistatud kõige eksklusiivsematest materjalidest. Roosikuld, kuld ja hõbe seadsid tooni. Ka siin pesitsevad tükid randme ümber nagu maod. Vääriskivid viimistlevad disaini, viimistlevad kellasid.

Rohkem infot: www.bulgari.com