Enamik kahtleb, kas paljud maailma kõige kallimad toidud on tõesti oma raha väärt. Kuid kui võite end õnnelikuks pidada, kui saate seda luksust endale lubada, võite neid peenet ja mõnikord veidrat loomingut hinnata. Meie ülejäänud jaoks on endiselt oluline neid enam-vähem söödavaid meistriteoseid kaugelt imetleda. Siin on lühike nimekiri tõeliselt uhketest auhindadest:

1.

sushi võib hinnas oluliselt erineda, kuid tavaliselt ei ulatu need mõõtmed. Filipiinidel saate osta viis rullist kuldvaltsitud ja teemandiga naastitud sushit umbes 1750 euro eest. Angelito Araneta Jr sai selle loomingu eest isegi Guinnessi maailmarekordi.

2.

Kõigile, kellele meeldib lisaks pühvlimorzarella ja valge trühvliga kaetud loomingule oma pitsa 24-karaadine kuld, võib minna Maltale Margo juurde pitsa maksa söögi eest 1800 €.

3.

Kui teil on jäänud 4100 eurot, saate nimega karri London Bombay Brasserie'st Samundari Khasana Osta. Kullatud Šoti homaar, beluga kaaviar ja valge trühvel viivad selle uhke hinnaga.

Foto: abs-cbn.com