Kas olete väsinud suurte moe allahindluste rõvedast aluspesust ja otsite värskendavat, originaalset ja mugavat alternatiivi? Siis on aeg teile silt anda aussieBum kujutada. Austraalia aluspesu etikett tugineb selle all täielikult mehelikule moele. Lisaks kaasaegsele disainile paneb meeste aluspesu kaubamärk erilise rõhu istuvusele. Et pakkuda teile võimalikult suurt mugavust, on erineva kujuga - sussidest kuni bokserideni.

Nii et mees peaks põnevates modellides end mugavalt tundma, kelle eripära on alles kujunduses. See on mitmekülgne ja algab mehe soovidest ja erinevatest olukordadest, kus ta end leiab. On ütlematagi selge, et on olemas klassikalised mudelid. Kuid on ka erakordset aluspesu, mis veenab oma väljatrükkidega!

AussieBum paneb revolutsiooniliselt meheliku aluspesu, sest erinevalt naistest ei leia mehed igast nurgast aluspesu. Seetõttu on aeg tulla siltidesse nagu aussieBum üles tulema ja segama ka mehelikku garderoobi. See on võimalik näiteks koomiksitrükkide, värvikontrastide ja batikimustrite puhul.

Rohkem infot: www.aussiebum.com