Kellabränd Vacheron Constantin võib tagasi vaadata pikale traditsioonile tuginevale ajaloole, mis algas 1755. aastal. Sel ajal lõi Jean-March-Vacheron Genfis populaarse kellabrändi esimese esiletõstmise - hõbedase taskukella. Alates esimesest mudelist on Vacheron Constantini iseloomustanud edu nii disaini, tehnoloogia kui ka elegantsi osas.

Vacheron Constantini tasku ja käekellad on oma kuju poolest ainulaadsed. Sajanditepikkune kogemus on ilmselt põhjus, miks siin võib näha täiuslikkust ja rafineeritust. Pikkade kellade valmistamise aastate jooksul lõi Vacheron Constantin ainulaadsed mudelid aadli ja isegi kuningate jaoks.

Lipulaevaks saavad kellad, millel on mitu tüsistust, st täiendavad mehaanilised funktsioonid. Vacheron Constantin keskendub alati kellade särale ja individuaalsusele. Seetõttu on disain ajaga kaasas, unustamata seejuures traditsioone. Vacheron Constantin on tuntud keeruka ornamendi ja edusammude poolest. Alati leidub uusi tooteid, mis muudavad turu revolutsiooniliseks. Kellad on lamedamad ja väiksemad ning nende disain on sirgjoonelisem ja kaasaegsem.

Täna näitab Vacheron Constantin end keeruka mõtlemisega rahvusvahelise kaubamärgina ja mõistab, kuidas kanda möödunud aastate glamuur siia ja praegu. Olgu need siis teemantnahaga käekellad või need, millel on suuri komplikatsioone, ja kunstiliste kaunistustega eriväljaanded, jääb Vacheron Constantin meie aja üheks olulisemaks ja uuenduslikumaks kellade majaks.

Rohkem infot: www.vacheron-constantin.com