Ehted on eriti olulised paljude inimeste jaoks. See on märk luksusest ja isiklikust stiilist, samuti omamoodi mälestus. Olgu vanaema pärlmutter kaelakee või teie enda abielusõrmus, emotsioonid on sageli seotud ehtega, mis tähistab kandja jaoks erakordset väärtust. Kuid see pole ainus eriväärtuse põhjus. Luksuslikud tükid on sageli eluaegne kaaslane ja neist saavad inimese kaubamärk.

Sakslane Ehted tootja Wellendorff on seisnud absoluutse luksuse ja täiusliku disaini eest alates selle asutamisest 1893. Juba paljude tuntud aadlisuguvõsade poolt kantud traditsiooniline maja on endiselt üks silte, mis ikka ajaga sammu peab, kuid esitleb üsna klassikalist üldpilti. Värviliselt emailitud tükid näitavad traditsioonilist ja samal ajal ekstravagantset stiili. Värvikad emailpinnad koos keerukate mustrite ja briljantidega loovad üllas ja luksusliku stiili, mis on äärmiselt peen. Need, kes valivad Wellendorffi loomingu, teevad elegantse avalduse ja tõmbavad kindlasti kõigi tähelepanu.

Rohkem infot: wellendorff.com