Lõppude lõpuks on kellade tootjaid väljaspool Šveitsi. Berliini silt Askania pikitud tahke ja klassikalise kellad vastu Šveitsi kella-monopoli. kõigepealt kindlaks see 1871, mille peakorter asub joone tänaval südames Berliinis. Täna sildi mõned madala punkti, kuid on ka säilinud poomid ja selle asemel väärib kinni kella brändi.

Askania kollektsioon koosneb paljudest erinevatest Randme- ja taskukellad, Klassikaline disain, mis on inspireeritud klassikalisest pardasüsteeme õhusõiduki. Koos tugeva töötlemine tekitab väga sportlik ja elegantse ilme. Vintage esteetiline mudeleid on eriti läbipaistvad mudelid nahast rihmad. Eriti silmatorkav mulle kronograafi "Tempelhofi", mis on inspireeritud tema vintage välimuse pardasüsteeme seadme ajal Berliini õhusilla. Mudelid näitavad tükki ajalugu ja traditsioone selle tänapäevasest küljest.

Rohkem infot: askania-berlin.de