Moemaailm pakub mitte ainult palju erinevusi ja võimalusi, vaid on ka väga konkurentsivõimeline. Richard Kravetz tunnistas selle kohe ära ja keskendub oma loomingus erilisele. Noor moedisainer tegutseb nii õhturõivaste kui ka valmisrõivaste segmentides. Mõlemas valdkonnas avab ta oma disaineri moe noorele või südames noorele kliendile, kes ei soovi kompromisse teha stiili, sobivuse ega kvaliteedi osas.

Edu tõestab loova moedisaineri õigust. The Richard Kravetz Kogud eristuvad rahvahulgast oma individuaalsuse kaudu. Punkte saab ka ainulaadne sobivus, mis vastab igapäevaelu praktilistele nõuetele. Kõrge kvaliteet tagab kaasaegsete teoste soovitud pikaealisuse. Need kolm sammast on sambad, millele Kravetzi tootevalik on üles ehitatud: disain, sobivus ja kvaliteet.

Vaatamata keskendumisele traditsioonilistele lõigetele ja vormidele, tugineb Richard Kravetz moodsale moemõistmisele. Ta loob isikupäraseid tükke, millest õhkub individuaalselt karismat. Sageli muudavad disaineri allkirja nähtavaks väikesed detailid.

2015. aasta talvekollektsioon ühendab õhturiiete elegantsi show-äri elementidega. Kitsa lõikega põlvini ulatuv kleit on muutumas kohustuslikuks ja selle šikk on vaieldamatu. Klassikalised, kuid ka tugevad värvid tagavad pidevalt uue ilme. Võimas punane, lilla või sirel. Säraelemendid või suured triibulised mustrid annavad vau-faktori. Teised talve tipphetked on plokkmantlid ja sädelusrüüd.

Rohkem infot: www.richardkravetz.com