Traditsioonilises kostüümimooduses ehk sildil pole kaasatud mitte ainult disainerid Saksamaalt dirndl süda® Viinist Viini on dirndlite puhul oluline aadress. Siin katsetate dirndli naiselikkuse ja klassikalise ekspressiivsusega ning avastate seda nullist. Originaalsus on väga oluline - keskendutakse erandlikkusele ja eksklusiivsusele. Tavapärasest kaugel avab noor põlvkond teile traditsioonilised kostüümid.

Dirndlherz® tähistab unikaalseid tükke, st individuaalselt kujundatud dirndeleid. Oluline on nende temaatiline avatus. Näiteks idamaise mudeli puhul tõestab bränd, et traditsioonilised kleidid ei järgi alati monotoonset traditsioonilist joont. Olgu tegemist loomatrüki või õieplahvatusega - homme suundumused leiutatakse siin juba täna.

Traditsioonilised kostüümid tähistavad tegelikult traditsiooni, kuid Dirndlherz® eesmärk on ilmselgelt selle traditsiooniga murda. Uue ajastu saabuvad mitte ainult sisselõige ja detailid, mille kallal töötatakse, värvid ja mustrid. See on dirndl couture, mis läheb korda, ilma jäljendamata praeguseid esinemisi. Loodud on dirndlid, millest maailm räägib pikka aega!

Esmapilgul Dirndlherz® kollektsioonist saab selgeks erinevate kujunduste keerukus. Need on nii fantastilised ja loovad, et jäävad vaataja mällu pikaks ajaks, kui mitte igaveseks. Siit luuakse legende, alates vikerkaare põlledega lillejõumudelitest kuni koomiksitrükistega dirndliteni.

Rohkem infot: www.dirndlherz.at