Das Haus Rime Arodaky tähistab kirglikku pruudi moedisaini, mis järgib moodsa aja suundumusi ja omab isiklikku hõngu. Disainer paneb igale oma disainile nime. Pulmakleidid kannavad nime "Jill" või "Avery" ja on ood kaasaegsele noorele pruudile. Muljetavaldavad kujundid koos võrgutavate aktsentidega on eduka kollektsiooni saladus. Traditsioonid asenduvad uute ideedega!

Riided koosnevad erinevatest osadest ja on harva jõest pärit. Sageli õmmeldakse nutikalt kokku erinevad tekstiilid ja kujundid, luues pulmakleidi loomingulise, uue kuju. Romantiline, raske lillelõikega kangas on praegu kollektsiooni tipphetk ja seda leidub peaaegu igas kleidis. Lisaks arvukatele süvenditele tagavad sensuaalsuse täiendavad läbipaistvad elemendid. Pulmakleidid katavad nii palju keha, kui need näitavad, ja on seetõttu klassikalise kleidi võrgutav vaste.

Lillelised aktsendid annavad kujundusele peene iseloomu, mis meenutab mulle kaasaegset boheemlaslikkust. Sellegipoolest jutustab iga kleit oma romantilise võlu abil ka ülla loo. Voolavad seelikud ja laiad rongid on kõrvutatud sügavate väljalõikude ja läbipaistvate ülaosadega. Lisaks erakordsetele kleitidele on need pealsed, mille poolest Rime Arodaky on kuulus.

Kõik pulmakleidid pole ühesugused, nagu näete seda kollektsiooni uuesti. Nende noorte loomingutega kohtub Rime aja vaimuga ja jätab vananenud seljataha.

Rohkem infot: www.rime-arodaky.com