Te ei ole sportliku rõivastuse tüüp, kuid leiate, et igapäevane stiil on kadestamisväärne? Ma näitan teile siin, kuidas saate hõlpsalt sportlikke aktsente seada, et oma välimust lõdvestada. Kõik pole piisavalt julged, et spordipüksid oma vaba aja väljanägemisse integreerida. Kuid saate ka õigete tarvikutega luua juhusliku üldilme, unustamata oma individuaalset stiili.

Parim viis selleks on muidugi sportlike aksessuaaride, aga ka üksikute rõivaesemete abil. Naised saavad teksaseid ilmet tunda sportlike topide ja T-särkidega, näiteks Adidase kollektsioonist. Oma rõõmsate värvide ja lõdvestunud lõigetega loovad nad kohe laheda ilme. Muide, kärped on peamiselt vastutavad välimuse juhuslikkuse eest. Isegi poisilikud ja madalate teksadega teksad võivad teie riietuse sportlikuks muuta.

Aksessuaaridega on see veelgi lihtsam. Mütsid, higipaelad või tossud muudavad ümberkujundamise lihtsaks. Elegantne välimus vaadatakse läbi ka tossudega sümbioosi kaudu ja sellele antakse täiesti uus nägu. Müts on samuti taaselustamas, vaevalt leidub riietust, mida ei saaks õige korgiga täpsustada. Minu lemmik on siiski otsaesine higipael. Hipsteri aksessuaar 2015 on tennist mängides asendamatu.

Rohkem infot: www.neweracap.com