Melissa Odabash näitab elegantset ja keerukat alternatiivi peavoolule ujumisriiete osas. Ta tõlgendab nii bikiinid kui ka ujumistrikoo kui vaba aja moe üllast vastet. Melissa Odabashi rannariided põhinevad loodusel ja ühendavad naiseliku glamuuri loomuliku karismaga. Põhitähelepanu on pööratud loomade väljatrükkidele nagu Leo muster.

Snake, Leo ja Co pakuvad ujumisriietuses teatud tunnet ja džungli atmosfääri. Looduslikud mullatoonid tagavad harmoonilise üldpakendi, kuna need kohanduvad kandja nahatooniga. Väljatrükkide abil saate oma rannariietusele lisada täiendava põnevuse annuse. Ujumisriiete lihtsalt elegantsed vormid räägivad iseenda eest ja jutustavad naiselikust glamuurist.

Isegi kui loomade väljatrükid on teie jaoks liiga palju, on Melissa Odabash teie jaoks just õige rannaotsing. Lisaks mustrilistele mudelitele on saadaval ühevärvilised ja tavaliste mustritega mudelid, mis jätkavad Odabashi šikki diskreetselt. Kolmnurkbikiinid on selle hooaja absoluutsed lemmikud, kuid heegeldatud kleit on ka üks minu ranna jaoks hädavajalik.

Rohkem infot: www.odabash.com