Ükski ülikond pole täielik ilma kikilipsu või lipsu viimistluseta. Need pole enam saadaval ainult mustas või tumesinises, vaid on hiljuti muutunud tõelisteks disaini meistriteosteks. Moemaailm on mõistnud, et nende elegantsete aksessuaaride abil on lihtne seada põsesid, mängulisi või lihtsalt erakordseid aktsente. Teie jaoks tähendab see: alustage! Leidke oma lemmiktarvikud ja kaunistage ülikond vastavalt soovile.

Aksessuaaride hulka ei kuulu ainult kikilipsud ja lipsud, esiletõstetavad on ka mansetinööbid ja taskuruudud. Nad tagavad, et jope muundub stiiliks. Ma eelistan kikilipsu ja lipsu tavalist või tavalist mustrit, kusjuures see ümardab välimuse, eriti kui kaeluse aksessuaari kujundus kajastub tasku ruudus.

Neoon, mustrid, trükised või spetsiaalsed materjalid muudavad meheliku aksessuaari pilkupüüdvaks. Sametist kikilips või siidist lips on kaks eriti silmapaistvat varianti. Nüüd on kõik lubatud. Kuidas see siis välja näeb, sõltub muidugi sinust. Mansetinööbid on saadaval ka mitmel kujul. Pooleldi varjatud positsiooni tõttu on need varjatud kujunduselement, mis annab teile veel ühe võimaluse individuaalsuseks.

Ka mansetinööbid pakuvad kõige rohkem variante. Kõik uksed on teile avatud alates aurupungist kuni kullast üllasse, mustas reserveeritud või põsaste ütlustega. Kasutage võimalusi ja määrake iga päev uusi aktsente ...

Rohkem infot: www.scottsberry.com, www.hugoboss.com