Mõnikord on vähem rohkem ja kukkumise korral Alessandra Chamonix alati just see asi! Disainer Alessandra Battistella all olev Veneetsia silt elab väga konkreetse rõivaeseme - pargi - ideest. Sõna otseses mõttes inuittide keelest tõlgitud parka tähendab "soojust". Nii et see peaks meid hoidma mõnusalt soojana, kui lumi ja jää meid ründavad ning tahavad meid jahutada.

See ei takista meid tükki parki võtmast ja ümber kujundamast nii, et me ei peaks isegi soojadel kuudel praktilisest tükist loobuma. Uues 2015. aasta kevad / suve kollektsioonis on pargis väga erinevaid kujundusi, nii et õige võiks kõigile leida.

Sildi filosoofia soovib muuta rõivaeseme naiseks, kes mähib selle ümber keha ja oskab seda omal moel kanda ja tõlgendada. Selliste nimede all nagu Pauline, Ines ja Angeline on disainer inspireeritud naiselikkusest, et avaldada oma suurepäraseid kujundusi. Selle viimase kollektsiooni park on esitatud rikkalikus samblast kuuse roheliseks. Leiame selle osaliselt klassikalises lõikus, mis katab põhja ja viib reie keskosani. Alessandra Chamonix mängib erineva kraekujuga, olgu see lai ja paindlik, trendikas reguleeritav krae või naiselik ümmargune või terav krae.

Lisaks pikemale pargile on olemas ka väga lühike stiil nimega “Ginette”, mis on kombineeritud taskute vöö all vilkuvate ja pühkivate prossidega tugevale naisele, kellele see kindel asi meeldib. Prossid jooksevad äratundmisväärtusena läbi kogu kollektsiooni pargi erineva kuju, värvi ja kiviseadega ning on suurepäraselt rõhutavad, et anda päikesele väike peegelduspunkt ja lasta sel koos sellega särada.

Rafineeritud ja ainulaadse kontseptsiooniga Alessandra Chaminoxit ei saa ette kujutada kvaliteetsest valmisrõivatööstusest. Õnneks!

   

Pilt ja teabeallikas:http://www.alessandrachamonix.com/